פטרת בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/09/2003 | 16:53 | מאת: אתי

שלום רב מפרסומים במדיה ישנו תכשיר חדש -לק מיוחד הניתן ע"י מרשם רופא ומשווק באמצעות קופות החולים. האם הוא אפקטיבי ומהו שמו?

30/09/2003 | 00:43 | מאת: אילנה

אתי, שלום מנסיון אישי שלי, זהו תכשיר ישן, שהחידוש היחיד שבו זוהי הפרסומת החדשה. מהפרסום עצמו מסתבר כי: א. זהו תכשיר שמחייב מרשם רופא (זוהי תרופה לכל דבר ועניין עם כל המשתמע מכך). ב. הוא מתאים למקרים הקלים יותר (במקרים שמחייבים טיפול "אמיתי" אז הוא לא יעיל, גם לדברי המפרסם). ג. במקרים הרחבים יותר (עומק הבעיה או התפשטותה) הם ממליצים לעשות שימוש גם בכדורים (!), ד. מחירו - גם אחרי השתתפות הקופה - מרקיע שחקים שנה טובה אילנה

30/09/2003 | 16:17 | מאת: אתי

הי אילנה, תודה רבה על האינפורמציה. הבעיה היא אכן אינה קשה לכן ייתכן וזה כן יעזור. מה שם התרופה הזו?וכמה אסטרטנומי מחירה? שתהיה גם לך שנה טובה וגמר חתימה טובה

30/09/2003 | 20:42 | מאת:

שלום לך האם כונתך ללק בטרפן או לחכשיר אחר? לק הבטרפן יעיל רק במידה פחות ו-10% משטח הציפורן מעורב מרקוס