עור.....

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/09/2003 | 15:17 | מאת: דליה

לפני 3 חודשים בערך פניתי לרופא עור בשל בעיית נשירה בשיער (מקדימה). הרופא נתן לי כדורים ואמר שכעבור6 חודשים בערך נתחיל לראות תוצאות. בפגישה הראשונה הוא נתן לי כדורים לבוקר: סופרדין, ולערב: אבץ, כעבור חודש , בפגישה השנייה הוא נתן לי שוב את הסופרדין אך במקום האבץ הוא נתן לי ברזל. שאלתי היא האם הכדורים הללו יכולים לגרום לאכילה מוגברת ועקב כך להשמנה? לפני לקיחת הכדורים שקלתי 50 ק"ג ואילו כיום אני שוקלת קרוב ל- 60 ק"ג, האם זה יכול לנבוע מהכדורים או שאין לכך כל קשר? מצפה לתשובתכם, בתודה מראש.

30/09/2003 | 11:50 | מאת: טלי

רלדעת יותר על פצעים בכול הגוף שלא עוברים

30/09/2003 | 20:46 | מאת:

שלום לך סוגיה מענינת- מבדיקה שערכתי בספרות בעבר בנושא העליתי שאין קשר בין השמנה לויטמינים. יש יחד עם זאת אנשי מקצוע שיחלקו עלי פשוט מתצפיות. מרקוס