רואקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/09/2003 | 09:27 | מאת: am

האם ניתן להרכיב עדשות מגע בזמן נטילת התרופה רואקוטן?

30/09/2003 | 21:24 | מאת:

שלום לך עקב היובש הנגרם בריריות בזמן טיפול ברואקוטן, שימוש בעדשות יהיה לא נעים, ומה שיותר חשוב- יש יותר סיכוי הגיוני לזיהומים. צמצמי בשימוש בהן אך אין ממש הוראה חד משמעית להמנע . מרקוס

30/09/2003 | 21:29 | מאת:

שלום לך עקב היובש הנגרם בריריות בזמן טיפול ברואקוטן, שימוש בעדשות יהיה לא נעים, ומה שיותר חשוב- יש יותר סיכוי הגיוני לזיהומים. צמצמי בשימוש בהן אך אין ממש הוראה חד משמעית להמנע . מרקוס

30/09/2003 | 21:49 | מאת:

שלום לך עקב היובש הנגרם בריריות בזמן טיפול ברואקוטן, שימוש בעדשות יהיה לא נעים, ומה שיותר חשוב- יש יותר סיכוי הגיוני לזיהומים. צמצמי בשימוש בהן אך אין ממש הוראה חד משמעית להמנע . מרקוס