ליכאן פלאנוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/09/2003 | 08:47 | מאת: לי

שלום רב, מבקשת לברר האם הטיפול במחלה בעזרת הקרנות אולטרא סגול A יכולות לסרטן? האם יש נסיון בטיפול הומאופטי במחלה? מהם הסיכונים באם לא מטפלים במחלה בכלל, האם היא יכולה להעלם או שהנזק (הפצעים) ימשיכו להתפשט לכרכפת ולפנים לדוגמא במידה ויש מי מהקוראים שעבר את המחלה אשמח לשמוע גם ממנו באיזו שיטה.

30/09/2003 | 21:52 | מאת:

לאולטרה סגול A יש את הסיכונים שלו בשימוש כרוני, כולל הזדקנות העור וסרטן העור. יחד עם זאת טיפול מבוקר עם התחלה וסוף- הסיכון בו קטן.לגבי טיפול הומאופטי- אני לא בקיאה בו. למחלה יש מהלך שלה- היא יכולה לחלוף מעצמה תוך שנים ספורות. מרקוס