פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/09/2003 | 19:03 | מאת: אתי

שלום רב, יש לי בן בן 4 חודשים ושבוע. לפני כשבועיים חליתי בשפעת והדבקתי את בני מאז כבר חש טוב יותר אך החלה פריחה על כל חלקי גופו שנראית כעקיצות יתושים. הפריחה בנסיגה אך לא לחלוטין,הערב שוב הפריחה התגברה. רופא הילדים טען בהתחלה שזו תגובה לוירוס,כעבור שבוע אמר שזו כנראה אלרגיה. מה הן הסיבות האפשריות לכך? התזונה הינה רק תחליף חלב רמדיה,אין לעת לא מקבל שום תוספת תזונתית מוצקה. מה עלי לעשות? אם מודאגת תודה ושנה טובה אתי

30/09/2003 | 22:05 | מאת:

בלתי אפשרי במרבית המקרית לאבחן וירטואלית. חשוב לשים לב לילד- אם הוא ערני וחיוני, וללא חום- פחות מדאיג. אם התפרחת ממשיכה להתגבר הראי אותה למומחה לעור מרקוס