Pseudofolliculitis barbae

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/09/2003 | 17:47 | מאת: דני

שלום. אני בן 21 וסובל מזה 5 שנים מ Pseudofolliculitis barbae. עד היום נבדקתי אצל מספר רב של רופאי עור. כל אחד הציע פתרון אחר (או לא הציע כלל) ואבחן את הבעיה בצורה שונה. אני סבור שהתופעה שממנה אני סובל הינה Pseudofolliculitis barbae עקב שיטוט בפורומים רפואיים ואתרי אינטרנט העוסקים בבעיות עור, ולמידה של הסימפטומים והגומים לבעיה (גילוח והתקפלות השערה פנימה / אי יכולתה "לצאת" מהעור בצורה מסודרת) הביאו אותי למסקנה הזאת. כמו כן ראיתי תמונות של אנשים שסובלים מהבעיה וזה זהה גם אצלי. נתקלתי בתכשיר ברשת בשם tend skin אשר מתימר לטפל בבעיה הזאת בדיוק. (אתר : http://www.tendskin.com ). האם למישהו יש נסיון עם התכשיר הזה? אני שוקל להזמינו מהאתר. האם ניתן להשיגו בארץ? האם הגיוני שתכשיר כלשהו יוכל לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש, דני.

05/10/2003 | 13:52 | מאת: דני

אני זקוק לתשובה... אני עומד להזמין את התכשיר וממש חשוב לי לדעת את דעתך בנושא.

08/10/2003 | 18:51 | מאת:

איני מכיר את החומר.לא הצלחתי להבין מהאתר מהו החומר הפעיל בו. כעיקרון הבעיה היא מיכנית ונובעת מחדירת השערות בעיקר באנשים עם שיער מקוזל לעור.כמה הוא עולה? אם העלות נמוכה מה יש לך להפסיד?