הסרת שער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/09/2003 | 16:22 | מאת: שאלה

שלום רב : ברצוני לשאול אם יש דרך אחרת לבצע הםרת שער ,חוץ מי ליזר, גם עם הפיתרון כולל את כול הגוף.

26/09/2003 | 22:05 | מאת:

שלום לך יש מספר מכשירי הסרת שיער לצמיתות- באורכי גל של אינפרה אדום ואדום- בינהם מכשירי IPL שאינם לייזרים. חוץ מהם- אלקטרוליזיס- מחט חשמלית, טיפול תת אופטימלי לכל הגוף עקב הכאב הכרוך בו ומשך הזמן שטיפול כזה יגזול. מרקוס

30/09/2003 | 16:14 | מאת: daniel

לכבוד ד"ר מרקוס שלום לך תודה רבה על המידע הזה. לא היתי רוצה ליגזול מימךאת זמנך היקר אך רציתי לשאול עם יש לרפואה פיתרון להשרת שער, אני מיתכון לבתי ה חולים,כמו טיפול תרופתי ולא , ולא קוסמטי שעולה הון תועפות תודה רבה לך. [email protected]

30/09/2003 | 16:14 | מאת: daniel

לכבוד ד"ר מרקוס שלום לך תודה רבה על המידע הזה. לא היתי רוצה ליגזול מימךאת זמנך היקר אך רציתי לשאול עם יש לרפואה פיתרון להשרת שער, אני מיתכון לבתי ה חולים,כמו טיפול תרופתי ולא , ולא קוסמטי שעולה הון תועפות תודה רבה לך. [email protected]