איבחון נשרית שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/09/2003 | 10:28 | מאת: אור

בחצי שנה האחרונה אני סובל מנשירה די מאסיבית של שיערות מראשי (אני בסה"כ בן 22 ) ולפני שאני פונה לרופא עור לטיפול, הייתי מעוניין לדעת אילו בדיקות / שיטות קיימות כיום הנמצאות בשימוש לאיבחון הגורם לנשירת השיער? לימטב הבנתי קיימת בדיקת דם לאיבחון חוסרים בתזונה .. האם קיימת בדיקות נוספות? אם כן, מה הן? בתודה מראש ובברכת שנה טובה אור

26/09/2003 | 22:31 | מאת:

שלום לך בדיקות דם וביופסיה מעור הראש- אלו הבדיקות הסבירות במסגרת הקהילה כל טוב. אגב, ביופסיה - רק במקרים מיוחדים. מרקוס

26/09/2003 | 23:56 | מאת: אור

קראתי בפורום אחר, לגבי בחור שסיפר שאחת הבדיקות שעבר לשם איבחון סיבת נשירת השיער שלו, היתה בדיקה מעבדית של מס' שערות שנשלחו כדגימה.. האם נהוגה בדיקה זו, גם כיום? בתודה מראש ובברכת שנה טובה אור