פצעונים על הגפיים לפעוט

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/09/2003 | 09:10 | מאת: מיקה

בני בן שנה ועשרה חודשים. סובל למעשה מאז שנולד מפצעונים על הגפיים בעיקר על הירכיים. הפצעונין אדומים וחלקם עם ראש מוגלתי לבן. ממה נובע? האם על רקע אלרגי - ניסינו לשנות פורמולת חלב ללא הועיל. לאחרונה התרבו הפצעים הפכו גדולים אדומים ובגדולים מהם הופיעו ראשים לבנים. לתשובתכם הדחופה אודה

26/09/2003 | 22:38 | מאת:

שלום לך חשוב לי להבהיר, שלא ניתן לאבחן וירטואלית באופן גורף. היות והנגעים קיימים למעשה למעלה משנה- קבעי תור ופני לאיבחון אצל רופא עור. בברכה מרקוס