פצעונים בישבן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/09/2003 | 14:54 | מאת: שני

שלום דוקטור מרקוס, בשנה האחרונה מופיעים לי פצעונים על הישבן לסירוגין. הפצעונים אדמדמים ומזכירים פצעי בגרות. ניסיתי שימוש בסבון אנטיבקטריאלי ומריחת משחת LOCACID, אך הפצעונים לא ממש נעלמים. לרופא/ת עור אין סיכוי שבעולם שאלך בקשר לבעייה הזו, ולכן אני פונה אלייך שתמליצי לי על משחה מתאימה או טיפול מתאים, רצוי כזה שאינו דורש מרשם רופא. תודה רבה, שני.

27/09/2003 | 09:23 | מאת:

שלום שני את נמצאת בחברה טובה , שכן אנשים רבים סובלים מהבעיה וגם הם מתביישים לבוא להראות את זה. אז קודם כל -תהיי שקטה. רופא העור רואה פצעים בישבן יום יום. שנית- האפשרות של לוקסיד טובה, רק חשוב למרוח אותו לחודשים. אני ממליצה על כל מיני טיפולים- תלוי כמה הפצעים דלקתיים. למשל סבון אנטי בקטריאלי ולהתרחץ עם ספוג, למשל חומצה רטינוית- זה הלוקסיד- בג'ל, שאז היא יותר פעילה, אפילו אוקסי 10- אותו אפשר לקנות ללא מרשם, וגם תכשיר שנקרא ספינגוג'ל. כל טוב מרקוס