חטטים?????

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/09/2003 | 02:45 | מאת: הצילו!!

היה לי פצעון מתחת לאף, אז לא יכולתי להתאפק ו... "פוצצתי" אותו וכעת נשארה לי נקודה אדומה מתחת לאף וזה נראה נורא..... זה נראה כמו הרפס (חס ושלום) ... אבל זה לא היה הרפס, זה היה פצעון.... אני מפחדת שזה לא יעבור לי, ואני לא יודעת באילו תכשירים אפשר להשתמש כדי שהאדמומיות תחלוף... בעבר, לפני מס חודשים "פוצצתי" פצעון אחר, שנותרה ממנו גם כן נקודה אדומה, שנראית כיום כמו נקודת לידה, אבל זה למעלה בפנים, ולא מתחת לאף, ככה שזה גם לא נראה בולט לעין... אני מתביישת עכשיו להסתובב ככה... מה עושים???????? בבקשה אל תלגלגו על זה, זה לא "עוד פצעון" סטנדרטי, זה ממש מכוער , זה נראה כמו דלקת, אני לא יודעת מה לעשות כדי לתת לו להתרפות ולעבור...

27/09/2003 | 10:12 | מאת:

אין לי אפשרות לייעץ במקרה זה מבלי לראות את זה. פני לרופא עור. מצטערת! מרקוס