שיעור ופצעונים לאחרהפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/04/2003 | 21:45 | מאת: אלה

לדר' שלום, אני בת 24 ולפני כ- 4 חודשים לערך הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון. כתוצאה מכך החלו להופיע אצלי פצעונים בפנים, בחזה ובגב לא בכמויות גדולות, אך מטרידות . בנוסף התחלתי להרגיש שאני מזיעה בכמויות גדולות מהרגיל והופיע לי שיעור יתר בפנים (שפם). כמו כן, אם זה רלוונטי, המחזור החודשי שלי ממש לא סדיר. אינני יודעת אם עלי לפנות לרופא עור או גניקולוג. הייתי מעוניינת לקבל ממך אניפורמציה על אילו סוג של טיפולים יכול רופא להציע לי על מנת להפסיק את התופעות המטרידות הללו. אשמח לקבל תשובתך בהקדם. בברכה, אלה

13/04/2003 | 19:23 | מאת:

אלה שלום, > אני בת 24 ולפני כ- 4 חודשים לערך הפסקתי לקחת גלולות למניעת > הריון. כתוצאה מכך החלו להופיע אצלי פצעונים בפנים, בחזה ובגב לא > בכמויות גדולות, אך מטרידות . בנוסף התחלתי להרגיש שאני מזיעה > בכמויות גדולות מהרגיל והופיע לי שיעור יתר בפנים (שפם). כמו כן, > אם זה רלוונטי, המחזור החודשי שלי ממש לא סדיר. אינני יודעת אם > עלי לפנות לרופא עור או גניקולוג. > הייתי מעוניינת לקבל ממך אניפורמציה על אילו סוג של טיפולים יכול > רופא להציע לי על מנת להפסיק את התופעות המטרידות הללו. > אשמח לקבל תשובתך בהקדם. > בברכה, > אלה תפני קודם לרופא נשים . בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד