מרפאות שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/09/2003 | 00:24 | מאת: אלי

שאלה לדר' דניאל ליכטנשטיין האם ניתן לקבל מידע לגבי מרפאות המבצאות השתלה ( אלישע לדוגמא) מה הסיכונים ומה המלצותייך בנושא אני עברתי טיפולים בהייר קליניק וזה עזר במידה מסויימת אך אני ממשיך להתקרח בחלק הקידמי של הראש מחכה לעצתך תודה מראש.

23/09/2003 | 13:52 | מאת: דניאל

שלום שמי דניאל: שאלה לד"ר בת שבע או לד"ר דניאל אני מתאמן בפיתוח הגוף השאלה עם חוץ מעשרת ניתוח בליזר יש, פיתרון אחר טרופתי או טיפולי יש מתאמנים שעוברים אזה שהו טיפול . לאחר הטיפול אין להם שער בכלל וזה כולל הכול .

23/09/2003 | 16:57 | מאת:

השאלה לא כל כך ברורה לי. האם אתה מעונין להסיר שיער או לבצע השתלת שיער?