טרבנפין והריון- שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/09/2003 | 00:05 | מאת: מעיין

שלום, נטלתי טרבנפין (נגד פטריות צפורניים) במשך 3 חודשים עד חודש אפריל (לפני כ- 5 חודשים) לאחרונה גיליתי לשמחתי שאני הרה (שבוע שלישי- ממש התחלה....) אני מאוד חרדה שמא הכדורים עשויים להזיק להריון שכן אני יודעת שהם מאוד חזקים (נדרשתי לבצע בדיקת דם מדי חודש בתקופת נטילתם) האם יש יסוד לחשש? האם יש משהו שניתן לבדוק / לעשות כדי למנוע בעיות חס וחלילה במהלך ההריון? אנא ענו לי במהרה שכן אני דואגת מאוד מאוד לילה טוב מעין

23/09/2003 | 16:59 | מאת:

לא נוטלים טרבינפין בהריון אבל אין לטרבינפין שנלקח לפני 5 חודשים השפעה על ההריון הנוכחי.