שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/09/2003 | 22:24 | מאת: ליטל

מה הסיבות להופעת המחלה שלבקת חוגרת. האם לאחר שמחלימים יש חסינות לכל החיים או שהיא יכולה להשנות. במידה והיא חוזרת האם יש ויטמנים או תרופות שיכולות למנוע את השנותה. האם עצם התפרצות המחלה נותנת איתות לגבי מחלות אחרות. תודה

23/09/2003 | 17:03 | מאת:

המחלה נגרמת על ידי וירוס HERPES ZOSTER והיא שפעול בגיל מבוגר של הוירוס שגורם לאבעבועות רוח.מחלה מקומית אינה מראה על פגם חיסוני אבל מעורבות בחלקים ניכרים בגוף יכולה להחשיד לבעיה במערכת החיסון.ממליץ לך להיכנס לגוגל תחת האיות האנגלי ותקבלי מידע בשפע.