שיפור מראה עור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/09/2003 | 16:32 | מאת: מיקי

אני בת 27.יש לי עור רגיל- שמן (שמן עם נטייה לפצעונים באיזור ה-T של הפנים) בגיל ההתתבגרות היו לי פצעי בגרות. לא משהו נורא אך בכל זאת נשארו לי סימנים: כמה כתמים אדומים על הפנים בעיקר באזור הלחיים וכן גם הנקבוביות של העור שלי באזור הזה הם די גדולות ופתוחות. ראוי לציין שאני מאוד שומרת על הגיינת העור: ניקוי, לחות, פילינג ומסיכות של חברות וכן אני משתמשת במוצרים מתאימים לעור שלי אך אין שיפור במראה העור. הדבר מפריע לי מבחינה אסתטית. גם כשאני שמה מיקאפ קשה לי להסתיר את הנקבוביות שלי או את הכתמים על העור. לפעמים אני מצליחה להסתיר אך לאחר שעה - שעתיים, שוב ניתן לראות את הפגמים. איך משפרים את מראה העור? כמה שאלות: 1. האם פילינג עמוק יעזור? האם זה מסוכן? האם זה מתאים לגיל שלי? האם יש רופאי עור שעושים זאת (ולא קוסמטיקאית)? האם יש פילינג עמוק למחצה? 2. מהתייעצות עם רופאת עור היא המליצה לי על תכשיר Trio-A - תכשיר המבהיר כתמים. מה דעתך על תכשיר זה? האם הוא יעיל עבור כתמים שנוצרו עקב פצעי בגרות?

27/09/2003 | 10:30 | מאת:

שלום לך פילינג עמוק אינו מתאים. איני בטוחה שטריו A יעזור לפיגמנטציה ותיקה, אך התכשיר מצוין, ואין מה להפסיד מנסיון טיפולי בו. לגבי טיפול- תכשירים כמו אדאפרין או רטאויט יעילים בשימוש ממושך בשיפור מרקם העור. הנקודות הורודות יכולות להיות משהו אחר. בסך הכל- איבחון וירטואלי אינו אפשרי בדרך כלל. מרקוס