נשירת שיער - 2

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/09/2003 | 12:33 | מאת: אלה

שלום ! זו פניה מס' 2 מאחר ולפנייה ולשאלה הראשונה שלי לא עניתם / התייחסתם. אקווה כי הפעם כן אקבל התייחסות. אני בת 38, ויש לי נשירה, כשאני חופפת את שערי נושרות לי המון שערות וכן כשאני מסרקת את השיער אחרי חפיפה. הייתי רוצה לציין כי עשיתי דיאטה לפני חודשיים של הפרדת מזונות, אני מתארת לעצמי שיש לזה קשר. ברצוני לציין כי אני משתמשת במוס חזק לעיצוב התלתלים. שאלתי היא: האם יש איזה תכשיר/כמוסות שיכולות לעצור את הנשירה ולהגביר את הצמיחה? או כל טיפול אחר. אודה לך מאוד על תשובתך המהירה.

22/09/2003 | 13:25 | מאת: דלית

יש תכשיר טבעי שנקראה צמיחה של עשבי קדם שעוצר נשירה ומחדש צמיחת שיער. אפקטיבי ביותר.

22/09/2003 | 23:47 | מאת: מירב

היכן ניתן להשיג את התכשיר ואם אפשר שם מדוייק תודה רבה

27/09/2003 | 10:49 | מאת:

שלום לך אכן ייתכן שהנשירה קשורה לדיאטה. לדעתי חשוב שתעשי בדיקות דם רלונטיות- לאנמיה, חסר אבץ, בלוטת התריס ועוד. מעבר לזה- נשירה ניכרת אחרי חפיפה היא נורמלית, אם היא של פחות מ-100 שערות ביום, גם אם נראית מפחידה. אם עדין לא סיברתי את האוזן- יש רופאי עור הממליצים על אבץ וB COMPLEX ללא קשר לבדיקות הדם, ואחרים ממליצים על ריגיין- תכשיר למריחה פעמים ביום לקרקפת אשר לעתים עוזר בהפסקת הנשירה המוגברת- אם היא אכן מוגברת. כל טוב מרקוס