יובש כרוני בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/09/2003 | 07:39 | מאת: טלי

שלום רב, בעלי סובל מזה שנים רבות מיובש בעור, בכפות הידיים עד כדי שטביעות האצבעות שלו לא נראות. פנינו לרופאי עור רבים שלא מצאו הסבר לתופעה. לאחרונה , בעלי קיבל משחה שאמורה לטפל בספחת, והוראה לישון עם היד בכפפת גומי. חל שיפור במצב היד. אחרי שהפסיק להשתמש במשחה,(שאינה מומלצת לשימוש לאורך זמן) התופעות חזרו. תהינו האם יש דרכים נוספות לטיפול.? האם מדובר בספחת? לאיזה גורם ניתן לפנות כדי לקבל עזרה בנושא

27/09/2003 | 10:58 | מאת:

שלום לך יש דברים רבים שניתן לעשות- אך אין אפשרות לאבחן דרך האינטרנט על סמך תיאור. צריך לפנות לרופא עור- ואם את רוצה- למחלקת עור בבית חולים באיזור מגוריך- קבלי הפניה מרופא העור שלך. בברכה מרקוס