חשיפה לשמש בתוך הבית

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/09/2003 | 15:56 | מאת: yno

אני בעלת עור שאינו משתזף עם נטיה לנמשים ונקודות חן ונמצאת במעקב באופן קבוע אצל רופא עור. השאלה שלי היא לגבי שמש שחודרת לחדר בו אני נמצאת בשעות הצוהריים. יש לציין כי השמש אינה מקרינה ישירות על החדר אולם החדר עצמו מואר מאוד כתוצאה משמש שחוזרת מהמבנה השכן. האם אני צריכה להיזהר גם משמש כזו או רק משמש ישירה ?

23/09/2003 | 12:12 | מאת:

קרני השמש המסוכנות מסוג על סגול B אינן חודרות דרך זכוכית. אי אפשר להשיג הגנה מוחלטת מקרני השמש -כמות הקרינה בתוך הבית פחותה לעומת החוץ ולא צריכה להדאיג אותך יתר על מידה.