קעקוע חינה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/09/2003 | 15:11 | מאת: ערן

שלום, לפני כשלושה שבועות עשיתי קעקוע חינה ביד שהלך ודעך עד שלפני כשבוע נעלם לגמרי הצבע השחור שלו אך מיד לאחר מכן החלה נפיחות ואודם בדיוק בתואי הקעקוע. המקום גם מגרד ובמשך כמה ימים איני רואה ירידה בנפיחות כלל. האם מדובר בתגובה אלרגית? מה עלי לעשות שכן איני נמצא בישראל כרגע ובמקום שבו אני נמצא אין רופא עור מהימן אליו ניתן לגשת. לתשובתך אודה...

23/09/2003 | 10:41 | מאת:

מדובר בתגובה אלרגית נפוצה למדי.עליך לקבל טיפול במשחה סטרואידית מקומית.