כיצד ניתן לטפל באקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/09/2003 | 17:53 | מאת: אלי

שלום רב! אני בן 16.5 ויש לי פצעים מוגלתיים(אקנה) רק בפנים כבר השתמשתי במספר משחות חיצוניים (לדוג': אוקסי 10 ג'ל) הרופא המשפחה המליץ לי על ריקוטן (כדורים) אני מפחד מתופעות הלוואי של התרופה הזאת ולכן נמנעתי מלהשתמש בה ושמעתי שיש צורך בבדיקות דם אני מעדיף משחות חיצוניות ולא כדורים על מה את ממליצה לי? הודה לך על המלצתך אלי

23/09/2003 | 23:09 | מאת:

שלום לך יש מבחר גדול של משחות- לפצעים מוגלתיים צריך משחה אנטיביוטית כמו אקנמיצין בשילוב עם רטויט, אך איני רואה כל סיבה לפחד מרואקוטן שתוצאות הטיפול בו הוא למעשה עור פנים חלק עם תכונות שונות לגמרי! מרקוס