גירוד בקרקפת ותפרחת בגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/09/2003 | 21:10 | מאת: מלי

מבקשת מידע והמלצה לטיפול ! זה כחודשיים שאני סובלת מגירוד בקרקפת . יתכן סבוריה וקשקשים בשיער . ובנוסף הופיעו נגעים פפולאריים ורודים ע"פ כל הגוף . אני חשה עקיצות בנקודות אדומות המופיעות כל פעם במקום אחר בגוף . תבחין לאלרגיה שלילי . יש לי בן בגיל 3 שנים ההולך לגנון וסובל מגירוד בראש . אני מטפלת בו בכל מיני תכשירים נגד כינים. התפרחת והעקיצות בגוף מדאיגות אותי ! בינתיים הוצע לי זריקת diprospan . מצב בריאותי תקין . מה זה יכול להיות ? בתודה מראש מלי

23/09/2003 | 11:11 | מאת:

הפורום אינו תחליף ליעוץ רפואי ביחוד כאשר את מתארת נגעים שלא ניתן לראות ולהתרשם מהם . השאלות שלך צריכות להיות מופנות לרופא העור שלך ואם הוא לא מספק לך מידע מספק או אבחנה החליפי אותו.