נקודות חן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

17/09/2003 | 23:27 | מאת: אסף

שלום דוקטור לפני מספר ימים חזרתי מאילת שם עשיתי מעשה שטות ונכנסתי לים ללא הגנה מיותר לומר שנשרפתי בגבי ובחזה היום שבוע לאחר מכן העור בגב סיים להתקלף ,אך הבחנתי במספר של משהו כמו 8 נקודות חן קטנות שאני כמעט בטוח שלא היו לי מעולם ,אני בן 29 בריא ללא עבר חולני האם זה מצביע על סרטן מסויים ? האם יש קשר לשמש ? תודה אסף

22/09/2003 | 21:58 | מאת:

מדובר קרוב לודאי בנזק מכוית שמש המראה על קרינה בכמות רבה. הנגעים קרויים לנטיגו .אם יש לך ספקות פנה לרופא .