אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

17/09/2003 | 17:30 | מאת: אלי

שלום רב, שמי אלי, ואני בשנות ה50 לחיי. בשבועות האחרונים אני סובל ממחלה שאובחנה כ"אטופיק דרמטיטיס". ניסיתי את כל המשחות, עברתי כבר את כל הרופאים, ולא נמצא פתרון לבעייתי. המחלה מתבטאת בסדקים, קילופים ויבלות על כפות הידיים והרגליים. בשבוע שעבר אף עברתי בדיקות באמצעות מדבקות שהיו על גבי במשך שבוע, וגם זה לא הועיל. אודה לכם מאוד, אם תוכלו להציע לי פתרון, בתודה מראש, אלי.

17/09/2003 | 19:11 | מאת: חגית

בסודות היופי מטפלים באטופיק דרמטיטיס אם אתה בצפון הטלפון 049510404 תבקש את רביב

17/09/2003 | 23:08 | מאת: אלי

אני גר במרכז.. תודה בכל אופן..