שאלה חשובה שלא נענתה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

16/09/2003 | 18:31 | מאת: מיכל

שלום רב, אני מקווה שאני בפורום הנכון. מזה שנים רבות, שיער ראשי אינו צומח ונשאר באותו האורך. בנוסף, בחלק האחורי של הקרקפת, השיער יותר קצר משאר שיערות הראש. הייתי רוצה לדעת מה עלי לעשות?

16/09/2003 | 23:47 | מאת:

לכל אדם ישנו אורך מקסימלי של שיער כפונקציה של אורך המחזור המירבי של צמיחת השיער ולכן אין אפשרות לגדל שיער המגיע עד לריצפה למרות האגדות.יתכן שאצלך אורך מירבי זה קצר יותר מהממוצע.איני חושב שיש לך פתרון.האם בעבר היה השיער ארוך יותר או שהמצב פחות או יותר מאז הלידה?

17/09/2003 | 15:59 | מאת: מיכל

שיערי לא היה ארוך יותר בהרבה, אך מוזר הדבר שלשאר בני משפחתי השיער צוומח יותר בהשוואה אלי.