שלבקת חורגת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

16/09/2003 | 13:50 | מאת: שני

שלום, אשמח לדעת האם יש טיפול טבעי הומופאטי, לא תרופתי לשלבקת חורגת אשר נמצאת מעל הטבור, כרגע היא רק כתם אדום ומגרד ללא כאבים וללא שלפוחיות פתוחות. מה אסור מה מותר, מאכלים, סוגי אריג של בגד, שמש, חום וכד', אשמח לקבל תשובה במהירות האפשרית על דרכי הטיפול האלטרנטיביות ודרכי טיפול קונבנציונליים. תודות שני

23/09/2003 | 22:20 | מאת:

שלום שני הטיפול לשלבקת חוגרת הוא בכדורים. רצוי לא לשפשף את האיזור בעת התנגבות על מנת לא לפזר מקומית את הנגעים, מעבר לזה אין המלצות.אם הכאבים קשים- מנוחה . זהו מרקוס