Micosis Fongoides

דיון מתוך פורום  רפואת עור

16/09/2003 | 10:36 | מאת: בתיה פרידמן

שלום רב, הייתי מעוניינת לקבל אינפורמציה לגבי מחלה זו ,התפתחותה ,סכונים סיבוכים וכדומה ונמובן - דרכי הטיפול בה. תודה מראש, בתיה

16/09/2003 | 15:32 | מאת:

מדובר על לימפומה עורית המתפתחת באיטיות.יש לך טעות בכתיבת השם- MYCOSIS FUNGOIDES. השאלה ששאלת רחבה מדי כי יש טיפולים שונים בהתאם למעורבות העור ואברים נוספים במחלה. אני מציע לך לבצע חיפוש ברשת על מנת לקבל מידע כללי ומקיף ובהמשך אם יש לך שאלה ספציפית לגבייך נשמח לענות.

17/09/2003 | 07:54 | מאת: שרית

בתיה שלום: נתקלתי בשאלתך בפורום אחר-מחלות דם המטולוגיה-יש שם התיחסות של המטולוג לגבי הנושא+לינקים לגבי מידע בנושא. דרך הלינק הזה תגיעי לפורום. http://doctors.nana.co.il/forums/read.php?f=81&i=82548&t=82548 מקווה שזה יהיה לך לעזר.