ליכאן פלאנוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/09/2003 | 20:24 | מאת: ליאורה

אובחנתי כחולה במחלה ,אשמח לקבל יותר אינפורצמיה בדואר האלקטרוני לגבי אפשרויות טיפול קונבנציונליות והומאופטיות, כמו כן אשמח לקרא חומר המפרט על המחלה בעברית, ממה היא נגרמת,האם נרפאים ממנה? אצלי המחלה גם בעור הגוף וגם באזור הפה. תודה מראש, ליאורה

16/09/2003 | 23:50 | מאת:

LICHEN PLANUS היא מחלה על רקע לא ברור ויש לה התבטאוייות רבות .בשל קוצר היריעה אני מציע לך לחפש חומר שמצוי בשפע ברשת ואז אם תהיינה לך שאלות ספציפיות אשמח לענות לך.