שמן עץ התה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/09/2003 | 00:27 | מאת: איריס

שלום לכם, האם שמן עץ התה יעיל לטיפול בפטריות בכפות הרגליים ואם כן,כיצד יש להשתמש בו תודה

15/09/2003 | 08:31 | מאת: ענת

איריס, היי שמן עץ התה עשוי להיות יעיל לטיפול בציפורני אצבעות הרגליים, אך רק בתנאים מסוימים (בדקתי את הנושא באופן יסודי). אם לבעיה זו התכוונת, אשמח להוסיף פרטים. יום טוב ענת

15/09/2003 | 11:35 | מאת: לילי

לפטריות צפורניים יש משהו דומה שעוזר טוב יותר - ציפורי של עשבי קדם. זה על בסיס שמנים אתריים והיתרון שלו שחודר את החומר הקרני של הציפורן ומחסל את הפטריה. אוכל לשלוח לך עוד פרטים במייל.

15/09/2003 | 13:23 | מאת: סיגל

ענת שלום אנא פרטי על שמן עץ התה עבור פטריות בציפורני הרגל, גם אם לא לכך התכוונה איריס.תודה

15/09/2003 | 15:52 | מאת: רוני

לילי, (או דליה ???) אם בכוונתך למכור חומר כלשהו, אז עדיף שתציגי את עצמך באופן גלוי וברור שנדע כולנו שיש לנו עסק עם סוחרת, שמאחוריה כוונות עסקיות ולא עזרא לזולת. גילוי נאות לא מזיק רוני