עור הפנים (אנא עזרו לי)

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/09/2003 | 13:17 | מאת: אנונימית שמתביישת

שלום לכולם, אני ממש מתביישת לשאול את השאלה השו, אני מקווה שאני לא אצטער על זה אבל אני רצינית לחלוטין!!! האם זה נכון שבליעת זרע טובה לעור הפנים??? אם כן מה הסיבה לכך??? האם זה עוזר לפצעי האקנה? האם זה מומלץ בריאותית? אני ממש רצינית בשאלה, אשמח אם תפנו אותי לכתבות או למאמרים בנושא תודה הביישנית .

20/09/2003 | 00:17 | מאת:

שלום לך בליעת זרע לא מוסיפה או גורעת מעור הפנים שלך. נקודה. זה לא ויטמין, אין שם חומר מצעיר והוא גם לא מכיל אנטיביוטיקה לפצעים. שאף אחד לא יבלבל אותך! מרקוס

21/09/2003 | 14:10 | מאת: אנונימית שמתביישת

מבחינתי קיבלתי את התשובה תודה לך דוקטור על התשובה, אני חייבת להדגיש שהכל היה באקט ההתעניינותי בלבד ולא מעבר. תודה לכולם על העזרה.