שמפו לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/09/2003 | 12:28 | מאת: ירון

ד"ר שלום ... רציתי לדעת האם שמפו t-gel קיים כנגד פסוריאזיס בקרקפת ?בגלל ששאלתי בבית מרקחת והם אמרו לי שזה משחה נגד עששת.. אני כרגע משתמש באלפוסיל אבל הוא לא ממש עוזר..אחרי שעה כל הראש שוב מלא בקליפות.. מחכה לתשובה במהרה.. תודה מראש

14/09/2003 | 20:31 | מאת: גיל טבע

טיג'ל מיועד לפסוריאזיס. די דומה לאלפוסיל והחומר הפעיל הוא COAL TAR או זפת. יש אתר פסוריאזיס תמיכה בתפוז.

15/09/2003 | 19:56 | מאת: ll

ישנו תכשיר לטיפול בפסוריאס שנקרא קסריאל קפילר

17/09/2003 | 00:12 | מאת:

תשובתו של ירון טבע מדויקת. אני מזכיר ששמפו כנגד פסוריאזיס יש להשאיר בין 5-10 דקות על הקרקפת על מנת שיפעל. אם יש גלדים עבים יש תחילה להסירם עם חומצה סליצילית כי אחרת החומר הפעיל בשמפו לא יוכל להגיע לאתר הפעולה שלו בקרקפת.