כתמים כחולים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/04/2003 | 15:45 | מאת: ליאת

לפני שבועיים היה לי כתם כחול על שוק הרגל (נראה כמו שטף דם שנהיה לאחר קבלת מכה) הוא נעלם לאחר מספר ימים. לפני 5 ימים נהיה לי שוב כתם כחול, אבל ברגל השניה. אני לא זוכרת שקיבלתי מכה ממשהו האם יכולה להיות לכך סיבה אחרת ?

10/04/2003 | 19:52 | מאת:

ליאת כתב/ה: > > לפני שבועיים היה לי כתם כחול על שוק הרגל (נראה כמו שטף דם שנהיה > לאחר קבלת מכה) > הוא נעלם לאחר מספר ימים. > לפני 5 ימים נהיה לי שוב כתם כחול, אבל ברגל השניה. > אני לא זוכרת שקיבלתי מכה ממשהו > האם יכולה להיות לכך סיבה אחרת ? > ליאת בלי לראות איני יכולה לאבחן. תגשי לרופא משפחה בהקדם לאבחנה ואם יש צורך לבירור וטיפול. כל טוב, דר ליאונה פישר פלד