אורטיקריה כרונית

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/09/2003 | 20:54 | מאת: ענת

שלום רב לחברי הפורום רציתי לברר האם אורטיקריה כרונית מוכרת כנכות? וכן האם יש למישהוא איזה רעיון למה לפני מחזור האורטיקריה מחמירה? ממני ענת יש לציין כי הצטרפתי למעגל האורטיקריה באפריל האחרון, וכלום לא עוזר לי ממתינה לתגובתכם

13/09/2003 | 23:29 | מאת: תמי

שלום , גם אני הצטרפתי לפני כחצי שנה. לא עוזר כלום. אני מיואשת. אני רוצה לפנות לרפואה הומופאטית.האם מישהו שמע על דר' תמר שבט בקשר לאורטיקריה? תודה,תמי.

13/09/2003 | 23:29 | מאת: תמי

שלום , גם אני הצטרפתי לפני כחצי שנה. לא עוזר כלום. אני מיואשת. אני רוצה לפנות לרפואה הומופאטית.האם מישהו שמע על דר' תמר שבט בקשר לאורטיקריה? תודה,תמי.

14/09/2003 | 20:27 | מאת: ענת

לתמי שלום רב, ראיתי את המכתב שלך לפורום ומאוד הייתי רוצה להיות איתך בקשר אז אם זה בסדר מצידך מספר הטלפון שלי הוא 056950090 אשמח מאוד לדבר איתך ממני ענת ברזילי