רואקיוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/09/2003 | 19:37 | מאת: רינת

שלום! טופלתי 8 חודשים ברואקיוטן (60 מיליגרם ליום). אני מסיימת את הטיפול בתרופה בעוד כשלושה שבועות. ברצוני לדעת כמה זמן לאחר שסיימתי את הטיפול בתרופה עלי להימנע מחשיפה לשמש, שתיית אלכוהול, תרימת דם וכ'ו? כמו כן ברצוני לדעת מה הסבירות שיחזור לי האקנה לאחר הטיפול? בתודה מראש.

16/09/2003 | 16:32 | מאת:

רואקוטאן נעלם מהגוף תוך לכל היותר חודש מגמר טיפול.אז ניתן לחזור להתנהגות רגילה לחלוטין.קורס יחיד מלא של רואקוטאן פותר את האקנה בכ-90% מהמטופלים.

16/09/2003 | 19:24 | מאת: רינת

תודה רבה על תשובתך. רינת.