עור קשה ברגליים וחתכים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/09/2003 | 23:26 | מאת: רחל

יש לי עור נורא קשה בכפות רגליים וגם חתכים איומים, שליכלוך מצטבר שם, וכל סבון שבעולם אינו יכול לנקותו. אני ממש משתגעת נזה. בבוקר כשאני קמה, קשה לי לקום מהמיטה = עד כדי כך. איך לטפל ברגליים? כל המשחות לא עוזרות. אמרו לי ניזורל - אולי? מה זה? אני בת 35, בריאה בד"כ. כל הכלים המשפשפים גם לא עוזרים. האם כדאי ללכת לפדיקורסיטת? האם זה מחוטא היטב? תודה רבה. האם יש משהו טבעי שניתן לעשות?

14/09/2003 | 10:30 | מאת: דלית

לרחל שלום, האם ניסית את משחת השדה של עשבי קדם? זה ממש מומלץ - עשוי מצמחים, טבעי לחלוטין ומטפל בדיוק בבעיה הזאת. אוכל לתת לך עוד פרטים במייל. דלית

19/09/2003 | 23:42 | מאת:

שלום רחל אם את הולכת יחפה הרבה- תפסיקי. לכי לפדיקוריסטית לניקוי העור הקשה. לאחר מכן מרחי כמה שבועות קרם אנטי פטרייתי משולב בחומר שממיס עור קשה- הכי טוב הוא הקסריאל 30 או אף 50. למכה טיפולת- נסי למרוח ולישון עם גרב. אין סיכוי שזה לא ישתפר. האם יש עוד כמוך במשפחה? יש בעיות תורשתיות כאלו כל טוב מרקוס