נקודות חן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/09/2003 | 15:45 | מאת: שיר

שלום ! בשבוע האחרון שמתי לב שיש לי 2 נ' חן שלא היו על החזה, היות והוא לא חשוף לשמש אף פעם זה נראה לי מוזר. כיצד יכול להיות? בנוסף ראיתי פתאום מין שינוי קטן בעור גם באיזור החזה אבל לא נ' חן אלא יותר כמו עור יבש קצת או שונה , לא מוגדר. מה זה יכול להיות? תודה רבה!

12/09/2003 | 22:00 | מאת:

פרט לנקודות חן יכולים להופיע נגעים שונים כפונקציה של הגיל למשל נגע בשם קרטוזה סבוראית שמופיע אחרי גיל 30 ברוב המקרים. אני מציע לך לפנות לרופא העור שלך ולהתיעץ עימו לגבי הנגעים החדשים.