כתמים על הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/09/2003 | 10:52 | מאת: אורן

במשך כשנתיים מצויים על פני שני כתמים כהים כתוצאה מגירוי וכוויה בעור שנוצרה כתוצאה משימוש בחומר אלכוהולי.אני משתמש במשחה שנקראת אזומד אולם ישנם ימים שהעור נראה בריא ובהיר ואז מגיעים ימים ששוב הכתמים חוזרים לבלוט.אני אציין שאני מקפיד מאוד למרוח קרם הגנה.האם יש פתרון להעלמת כתמים אלו לצמיתות?

19/09/2003 | 23:47 | מאת:

שלום אורן האם הינך נוטל תרופות? יש תופעות הקשורות בתרופות. מאידך- האם אתה מקפיד להמנע באדיקות משמש? לא פחות חשוב מהאזומד . יש סידרה הנקראת טריו- A או D המיועדת להבהרה- ממליצה לנסות. כל טוב מרקוס

20/09/2003 | 19:12 | מאת: אורן

ד"ר בת שבע אני מודה לך מאוד על תשובתך.איפה ניתן להשיג את הסידרה טריו A או D ?