פריחה מוזרה בגוף - דחוף מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/09/2003 | 22:40 | מאת: ורד

לפני כשבועיים הופיעה סימן אדום מתחת לבית השחי שנראה כמו עקיצה, לא ייחסתי חשיבות לכך, כעבור מס' ימים הופיעו עוד סימנים כאלו אדומים כך התכסה כל פלג גופי העליון(ומעט בפלג הגוף התחתון) באותם סימנים. הסימנים תחילה מופיעים בצורת עקיצה ולאחר כמה ימים הולכים ומתפשטים (בצורת טבעת שמרכזה בהיר, הטבעות הולכות וגדלות) הייתי אצל רופא עור שאבחן פריחה שמופיעה בעקבות מחלה ויראלית, עוד טען כי אמשיך "לפרוח" כך לפחות עוד 4 שבועות עד שהמחלה תגיע לשיאה ואז הסימנים יעלמו כעת מצבי גרוע התמלאתי באותה פריחה וזה מאוד מאוד מגרד אנא תנו לי תשובה דחופה מה עליי לעשות?

12/09/2003 | 00:39 | מאת: יואל

אני בן 57, חולה לב כ-11 שנה מטופל בתרופות הבאות: קונברטין, נורמיטן, קומדין, סימבקור, גולוקורייט, גלוקומין, פוסיד ודיגוקסין. לפני כשלושה חודשים נגרם שטף דם בירך ימין שפגע בשריר ובעצב, ובעקבותיו אושפזתי כחודשיים בתל השומר. לפני כחודש הופיע פריחה עם גירוד חזק בכל הגוף שלא חלפה עד היום גם כאשר הפסקנו תרופות שעליהם צויין במפורש שעלולות לגרום לפריחה וגירוד (להוציא קונברטין שלו אני זקוק עקב אי ספיקת לב). אשמח לקבל עצה וייעוץ מה יכול להיות הגורם לפריחה וכיצד ניתן לטפל ולמנוע בעתיד.

16/09/2003 | 13:16 | מאת:

לורד שלום אני בטוח שברור שלא ניתן לאבחן פריחה עורית דרך מחשב. אני מבקש ממך לשאול את רופא העור שלך מה אבחנתו המשוערת ואז אפשר יהיה לתת לך תשובה רצינית.