דחוף : משחה נגד כתמים בהיריון ????

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/09/2003 | 20:49 | מאת: גילת

יש לי כתמים חומים בזרועות ובירכיים , אני משתמשת באזומד ואני רואה שיפור אך כעת אנ י בהיריון ורציתי לדעת באם אני יכולה להמשיך עם המשחה כדי שהטיפול לא יפסיק באמצע . בנוסף רציתי לדעת מה גורם לכתמים הללו ולמה הם נפוצים דווקא במקומות אלה,מה אפשר לעשות כדי למנוע היווצרות הכתמים ...שמעתי שיש סבון טוב מה השם שלו ואיפה ניתן להשיגו . תשובה מלאה תתקבל בהערכה רבה ..... תודה !!

19/09/2003 | 23:21 | מאת:

שלום לך בהריון לא הייתי מורחת הידרוקינון- אלא תכשירים ללא מרשם שיעילותם טובה- כמו TRIO A לגבי אופי הכתמים- יש לראותם. כל טוב מרקוס