שאלה חשובה לד"ר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/04/2003 | 14:45 | מאת: שולמית

שלום רב אבא שלי בן 52 הוא עובד כטבח באולם מזה 6 שנים לאחרונה הופיע לו פטריה ביד שלא עוברת לו הרבה זמן הרופא אמר שזה נובע ממים , כעט אבי לא יכול לעבוד במגע עם אוכל , הוא עובד בגלובלי האם אפשר לתת לו חופשת מחלה עד שזה יעבור? או זה נקרא תאונת עבודה והביטוח לומי מכיר בזה!! י שלציין שהפטריה לא עוברת תודה מראש

10/04/2003 | 19:58 | מאת:

שולמית שלום רב > > אבא שלי בן 52 הוא עובד כטבח באולם מזה 6 שנים > לאחרונה הופיע לו פטריה ביד שלא עוברת לו הרבה זמן > הרופא אמר שזה נובע ממים , כעט אבי לא יכול לעבוד במגע עם אוכל , > הוא עובד בגלובלי האם אפשר לתת לו חופשת מחלה עד שזה יעבור? או זה > נקרא תאונת עבודה והביטוח לומי מכיר בזה!! י שלציין שהפטריה לא > עוברת > כדאי להתיעץ עם רופא משפחה. האם אביך טופל בכדורים ? האם נעשה בדיקה לפטריות? ואם כן איזה פטריה צמחה?... כדאי לברר את התשובות לשאלות אלה. כל טוב, דר ליאונה פישר פלד