רואקוטן + הריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/09/2003 | 08:40 | מאת: דנית

אני בת 28 ורוצה להכנס להריון, אולם חייבת להתחיל טיפול ברואקוטן למשך 3 חודשים. כמה זמן אחרי סיום הטיפול ניתן להכנס להריון ? האם כדאי לקחת מרווח בטחון גדול יותר מהמומלץ (3 חודשים) ? תודה!

11/09/2003 | 14:32 | מאת: יעל

גם אני הייתי מטופלת בראוקוטן ולמיטב ידיעתי לאחר הטיפול בראוקוטן יש לחכות כחצי שנה עד לניקוי הגוף מהחומר ורק אז יהיה ניתן להיכנס להריון בכדי למנוע היווצרות מומים בעובר. את יכולה לקרוא כתבה מצורפת http://images.maariv.co.il/channels/1/ART/492/987.html

12/09/2003 | 02:47 | מאת: מחפש תשובה!

בארה"ב כבר מתפרסם דו"ח שאומר שאסור שנתיים אחרי נטילת התרופה להכנס להיריון, אני הייתי ממליץ לא לגעת ברעל הזה ולנסות דברים אחרים.