כדורי רוטס HR

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/09/2003 | 21:04 | מאת: אורלי

אני בת 34 נשואה קרוב לשנה ללא ילדים לאחרונה שערי התדלדל מעט ורופאת העור המליצה לי על נטילת כדורי רוטס HR אני מעוניינת ומנסה להכנס להריון , האם יש סיכון בנטילת כדורים אלו? תודה

11/09/2003 | 09:06 | מאת: מרוצה

אני לוקחת את הכדורים הללו כבר 1/2 שנה והם פשוט מעולים!!! לא נראה לי שיש בעיה עם הריון. בהצלחה

11/09/2003 | 14:37 | מאת: דלית

אם את דואגת בעניין כניסה להריון, אז אני יכולה להמליץ לך על תכשיר מעולה לנשירת שיער על בסיס צמחים - שמנים אתריים, שלא יכול להזיק בשום מקרה. פרטים במייל.

30/09/2003 | 20:36 | מאת: אביגיל

אודה לך אם תשלחי לי פרטים לגבי התכשיר על בסיס צמחים..