מכעיס, לא הוגן ולא מקצועי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/09/2003 | 19:46 | מאת: ליה, בשם נטע

ניתן להבין כי קיימת בעיה בפורום בעיתה הוסף רופא חדש אשר עונה לפונים. עם כל זאת אינני מבינה מדוע לא נענות התשובות באופן כרונולוגי. פניותיהם של שואלים אשר פנו לפורום טרם החל הרופא החדש לענות, ולאחר שהפסיקה הרופאה הקודמת לענות, נפלו בין הכסאות ולא נענו כלל למרות שחלף זמן רב. אני חושבת שראוי יהיה להשיב לשואלים לפי מועד פנייתם בהתייחסות כלשהיא!!!

10/09/2003 | 21:45 | מאת:

שלום רב לכולם. רציתי רק לעדכן שמנהלת הפורום לא הוחלפה אלא שבשל העומס הניכר בפורום התבקשתי לעזור לה. העומס עלינו הוא גדול אבל למרות זאת אנו עושים כל המאמצים לענות במהירות על השאלות. חלקן דורשות מאיתנו מעט חיפוש או מחקר ולכן התשובות לעיתים מתעכבות. למותר לציין שכל עבודתנו היא כמובן בהתנדבות....

11/09/2003 | 11:54 | מאת: ליה, בשם נטע

ראשית ברצוני לומר כי אני מבינה את העומס הרב ושמחה על כך שיש פורום שכזה!!! יש לי שאלה חשובה ששאלתי לפני כשבוע וטרם זכתה להתייחסות. אני אשאל אותה שוב ואשמח לקבל את התייחסותך!! אצל חברתי אובחנה מלנומה עם גרורות קטנות בריאות, בכבד ובשד. נאמר לה כי אין טיפול שהוכח חד משמעית כיעיל במקרים שכאלה, על כן היא עומדת להתחיל ביום ראשון בטיפול כימותרפי ניסיוני. שאלתי היא לגבי טכניקה שנקראת: היפותרמיה, משמע- העלאת חום הגוף. בכתבה שראיתי בטלויזיה, בוצעה טכניקה זו בבי"ח בגרמניה, והוכחה כיעילה במגוון תחומים-האים לדעתך היא עשויה להיטיב עם חברתי, ואם כן האם ידוע לך מה שם בית החולים בגרמניה וכיצד ניתן ליצור עימם קשר? אשמח גם לשמוע אם יש עוד מרכזים רפואיים/טיפולים שתוכל להמליץ עליהם. אני אמתין בכליון עיניים לתשובתך... ליה