קוסמטיקה ביתית

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/09/2003 | 13:19 | מאת: ליז22

ניסיתי להכין "מסיכה ביתית" העשויה מיוגורט, דבש ושמן זית. ואת כולה מרחתי על העור למשך כחצי שעה. לאחר מכן כשהסרתי אותה, עור הפנים שלי הבהיר בצורה משמעותית, אך נהיה גם שמן יותר למה שהוא כבר... מדוע? רציתי לדעת האם זו נחשבת ל"מסכת פנים" טובה, ואילו עוד "מסיכות" וכיוצאה בזה ניתן להכין בבית? כמו"כ הכנסתי סוג של עיסה - שוב למסיכת פנים ביתית העשויה מלימונים , תפוזים וסוג של עלה מסוים שמכניסים לתה (יש לו ריח לימוני) אני קצת חוששת למרוח את זה על הפנים שלי מכיוון שאני לא יודעת איך העור ישפיע מהעלים, אני מוכרחה לציין שאת העלים מכניסים לתה וניתן לאכול אותם. האם זה מסוכן בכל זאת?

10/09/2003 | 22:05 | מאת:

הרכיבים נשמעים בסדר אבל באופן כללי מסכות לא ממש משפיעות על עור הפנים לטווח ארוך אלא לפרק זמן קצר מאוד.