פצעים לבנים בפה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/09/2003 | 22:31 | מאת: נטע

יש לי פצעים לבנים בפה, לעיתים זה כואב עד כדי כך שלא ניתן לאכול ! ממה זה ניגרם ואיך מונעים זאת ? תודה מראש !

10/09/2003 | 14:13 | מאת: דלית

אני יכולה לומר לך איך מטפלים בזה - מיצוי משמן דם המכבים - מעולה לריפוי פצעים כאלה!

10/09/2003 | 17:27 | מאת: נטע

היכן משיגים זאת ? תודה !!!

23/09/2003 | 21:48 | מאת:

שלום נטע קרוב לודאי שמדובר באפטות. הגורם המשוער הוא ויראלי, ויש משחות למריחה כמו קנלוג ואורקורט אי המקלות את הכאב. גם תכשירים מאלחשים בלבד עוזרים. ישנם טיפולים נוספים כמו המסת כדורים ושטיפת הפה בהם- נוגדי דלקת, ועוד ועוד. בשורה התחתונה- פני לקבל טיפול מרופא עור. בברכה מרקוס