פיטרת ציפורנים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/09/2003 | 20:22 | מאת: michal

שלום לפני 3 שניים הופיעה כתם לבן בציפורן פניתי לרופאת עור והיא נתנה לי טיפול אגיספור תמיסה . טיפלתי בזה במשך 3 חודשים ולא עזר אחר כך הציעו לי להשתמש במשהו טבעי שמן עץ התה לא עזר .אחרי כמה חודשים קראתי כתבה כי יש משהו חדש וטוב שהגיעה מחול שנקרא mycoclear טיפלתי בחומר זה לפחות 4 חודשים גם בתקופת החורף עזר לי.היום לפני כחדש שוב הופיעה הכתם הלבן על הציפורן הפעם נתנה לי הרופאה כדורים לבליעה בשם טרבינאפין . האם זה יעזור .ואם יש משהו שתופעה זו לא תחזור . אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי . נ.ב אני לא הולכת לים ולא ברכה ממה אני נדבקת .

10/09/2003 | 21:51 | מאת:

פטרת בציפורניים מחיבת בדרך כלל טיפול פומי-סיכויים לריפוי של 85% .

11/09/2003 | 07:11 | מאת: אילנה

נסי לפנות למכון פרטי שבו ישנם רופאים מומחים לבעיות כף הרגל והציפורניים. הם גם קשורים עם חלק מקופות החולים. הטלפון שלהם הוא: 03-7255200, והם עזרו לי מאד אחרי שסבלתי מבעיה במשך הרבה שנים ותודתי להם בזה שאני מספרת על זה. בהצלחה אילנה