חתכים באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/09/2003 | 07:58 | מאת: אלמוני

לפני כ שלוש שבעות קימתי יחסי מין עם נערת ליווי תוך כדי ביצוע מין אורלי כניראה היא פצעה אותי באיזור איבר המין . מאז ישנו חתך שבכול פעם שאני מקים יחסי מין נפתח וזה מאוד מציק שאלתי א האם נחשפתי להידבקות מאידס כתוצאה מהמיקרה ב מה עלי לעשות על מנת שהחתך יעבור ואני יחזור לשיגרה בתודה מראש על העבודה הניפלאה שלכם

10/09/2003 | 17:30 | מאת:

חתכים באיבר המין הגברי או הנשי מהווים גורם סיכון מוגבר להידבקות במחלות מין שונות כולל HIV אולם ריכוז וירוסHIV C Cרוק נמוך מאוד כך שהידבקות באמצעות סקס אורלי היא נדירה ביותר ויש גורסים שאינה קימת. לעצם הענין אם תניח לחתך להירפא (רצוי למרוח משחה שומנית או משחה שומנית עם קורטיזון) ופירוש הדבר הימנעות משימוש בו....החתך יירפא תוך כשבועיים.