שיעור יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/09/2003 | 14:46 | מאת: גלית

שלום אני בחורה בת 22, ואני סובלת משיעור יתר באיזור הפנים והגוף הצמיחה מאוד מהירה, והסרת שיער בלייזר בלתי אפשרית מבחינה כלכלית האם אפשר לטפל בתופעה בצורה אחרת? תודה רבה מראש...

09/09/2003 | 22:31 | מאת:

שלום לך ראשית הייתי מבררת סיבות הורמונליות לשיעור היתר שלך. אם התופעה היא תורשתית, אז ניתן לדבר על הסרת השיער. ראשית- ניתן להבהיר אותן, אם השערות אינן עבות מדי. אם דרך זו לא מתאימה, הסרת שיער במריטה, והכי טוב- הסרה ל"צמיתות" - המחירים שונים מאד ממרכז למרכז, ונסי לברר עוד מקומות. כל טוב מרקוס

11/09/2003 | 21:26 | מאת: שני

היי אני עדיין מטופלת בשיעור יתר ע"י גלולות-דיאנה, ובעבר דיאנה+אנדרוקור. אני לא דר כמובן,אך שווה לבדוק זאת מול הרופא.זה עוזר.