יובש בעור בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/09/2003 | 23:50 | מאת: טל

שלום ! יש לי בעייה בכפות הרגליים כבר זמן מה. חלק מהעור יבש וישנם סדקים. אני מקווה שאני מתאר את הבעייה בצורה מובנת כי אני לא יודע איך לקרוא לבעייה. העור יבש בשתי כפות הרגליים בבוהן ולרוב במעלה כף הרגל. באמצע ובעקב העור בסדר. אני לא יודע בדיוק מה השם הרפואי לבעייה ואני לא יודע בדיוק איך זה קרה. הבעייה קיימת כבר דיי הרבה זמן ואני מודאג ולא יודע מה לעשות ומפחד כי המצב יחמיר. אני מקווה שכתבתי את בעייתי בפורום הנכון. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להשיב לשאלתי. תודה, טל

09/09/2003 | 22:36 | מאת:

שלום טל תיארת מצוין את הבעיה. הגורם השכיח ביותר למצב זה הינו פטריות. הטיפול הוא במשחות- המסירות את העור הקשה והורגות את הפטריות. ישנם מצבים אחרים היוצרים תמונה מעין זו, אך לא אכנס אליהם. בשורה התחתונה- אל תדאג, פנה לרופא עור והוא כבר ירשום לך טיפול. כל טוב מרקוס