נקודות חן במצח

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/04/2003 | 22:23 | מאת: אורית

יש לי למעשה שתי נקודות חן גדולות שרואים אותם על המצח, פניתי לרופאת עור שהמליצה לי לא לעשות כלום(אולי פוני). זה מפריע לי מבחינה אסטטית ושכולם רואים את זה. האם אפשר להוריד את נקודות החן כליל? (שמתי איזשהו חומר שקיבלתי שהבהיר לי את נקודות החן), אבל עדיין זה מפריע לי מאוד. מה אפשר לעשות?

10/04/2003 | 20:12 | מאת:

אורית שלום, יש לי למעשה שתי נקודות חן גדולות שרואים אותם על המצח, > פניתי לרופאת עור שהמליצה לי לא לעשות כלום(אולי פוני). > זה מפריע לי מבחינה אסטטית ושכולם רואים את זה. > האם אפשר להוריד את נקודות החן כליל? > (שמתי איזשהו חומר שקיבלתי שהבהיר לי את נקודות החן), > אבל עדיין זה מפריע לי מאוד. > מה אפשר לעשות? תגשי לכירוג פלאסטי או למומחה בלייזר כל טוב, דר ליאונה פישר פלד